OAS ry. Keskustelupalsta

OAS ry. jäsenille yhteinen keskustelupalsta

Et ole kirjautunut

Tiedoitus

Tervetuloa Oulun Akvaarioseuran jäsenien foorumille.

Foorumi on laitettu pystyyn 2.1.2020, koska face on alkanut rajoittamaan akvaarioharrastukseemme oleellisesti liittyvää elävien kauppaa niin harrastajilta kuin kauppiailtakin.
Otathan yhteyttä rekisteröitymisen jälkeen ilmoittamastasi sähköpostiosoitteesta. Kerro viestissä kuka olet ja mistä, sekä mistä saakka olet ollut seuran jäsenenä.
Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä seuramme suljetussa face-ryhmässä.

Vain seuran jäsenillä on pääsy foorumin kaikille osa-alueille. Käymme hyväksymässä uusia jäseniä säännöllisesti.
Suosittelemme kuitenkin rekisteröitymistä ihan omalla nimellä jotta saisimme homman toimimaan nopeasti, sillä emme voi hyväksyä tänne profiileja joita emme pysty tunnistamaan seuran jäseniksi.

For those who do not speak Finnish!
Forum is for paying club members only. If your payment information cannot be found in our system, we banned you.

VIERAILIJAT

Forumi Otsikoita Kirjoituksia Viimeisin kirjoitus

Tervetuloa OAS ry. keskustelupalstalle

Tämä osio näkyy myös ei jäsenille. Testiluontoisesti pidetään ainakin jonkin aikaa auki tällaista palstaa. Tämä osio todennäköisesti suljetaanjossain vaiheessa.

(Forumia hallitsee: HaKa, MiRaMa, oas, Piitu, RvaPJ, SanniK, sarvi)

2 2 06-01-2020 16:57:09 kirjoitti oas

Ei jäsenten oma palsta

Tehtiin tällainen seuraan kuulumattomien oma palsta, kun tänne kuiten seuraan kuulumattomiakin haluaa mukaan jostain syystä.

(Forumia hallitsee: oas)

3 6 30-03-2020 16:09:15 kirjoitti oas