Akvaarioiden hoitopalveluja

Oulun Akvaarioseuralta on mahdollisuus ostaa akvaarioiden hoitopalveluja. Seuralla on sopimus Tietomaan akvaarion…

Julkaissut Oulun Akvaarioseura ry Lauantaina 15. helmikuuta 2020

Oulun Akvaarioseuralta on mahdollisuus ostaa akvaarioiden hoitopalveluja.

Seuralla on sopimus Tietomaan akvaarion hoidosta, tässä muutama kuva sieltä. Julkisen, runsaasti valaistun tilan akvaariosta ja vilkkaasti liikkuvista kalaparvista on haastavaa saada kelpoisia kuvia 😅 Tietomaan akvaariossa asustaa parvi mustatetroja, parvi keltabarbeja (jotka lisääntyvät ”salaa” akvaarion taustan takana), parvi tiikerinuoliaisia (joita ei ikinä näy 😅 )kaksi kalvoviiksimonnia, rengasripsimonni, sokkeloripsimonni, helmiripsimonni ja partamonni.
Jos sinulla on tiedossasi hoitosopimusta kaipaava akvaario, otathan yhteyttä info@oulunakvaarioseura.net

Vastaa